Bitcoin er rigtige penge, det kan stoppe Fed skrue dig: ‚rig far, stakkars far forfatter‘

by Peter .

Investeringsguru Robert Kiyosaki har tweetet for at forklare, hvorfor Bitcoin og ædle metaller er ‚rigtige penge‘, i modsætning til de kontanter, som.

Fed udskriver, der ’skruer alle‘

Fremtrædende ægte investor, forfatter til ‚Rich Dad, Poor Dad‘ og finanspædagog Robert Kiyosaki taler igen Bitcoin Loophole med sin hær af tilhængere.

I dag forklarede han, hvordan Bitcoin, guld og sølv er ‚rigtige penge‘, der kan forhindre den amerikanske Fed Reserve i at ’skrue alle‘.

‚Når Fed udskriver billioner, skruer det alle sammen‘

Robert Kiyosaki er en kendt modstander af Feds QE-program, der har kørt siden marts, og tilføjede billioner af USD til Fed’s balance, herunder selskabsudbydelser og en overlevelseskontrol for gennemsnitlige amerikanske borgere.

Mr. Kiyosaki har også tweetet mange gange for at dele sin misbilligelse af nedlukningen forårsaget af pandemien, der startede i Kina og spredte sig rundt om i verden, men som nu ser ud til at vise tegn på at aftage.

Ved at kalde de nyligt trykte dollars af Fed forfalskede USD har Mr. Kiyosaki opmuntret sine tilhængere på sociale medier og på hans YouTube-kanaler til at beskytte sig selv ved at købe guld, sølv og Bitcoin.

For lidt mere end en time siden tog investeringsguruen Twitter igen for at minde samfundet om, at ved at udskrive mere fiat USD sparer Fed ‚venner‘ og ’skruer alle andre‘.

Mr. Kiyosaki opfordrer folk til at „stoppe tyve“ ved at redde guld, sølv og Bitcoin.