Digitaalinen valuutta, Akoin ja Blockchain -äänestys: Viikon huono kryptouutisia

by Peter .

Katso tämän viikon Bad Crypto-podcast.

Palaa Bitcoinin vakauteen tällä viikolla, kun valuutta jatkaa kolkutusta 12 000 dollarin enimmäismäärään. Minne se menee seuraavaksi? Yksi analyytikko näkee Battle Royalen, kun valaat yrittävät ajaa kohti 14 000 dollaria . Muut sijoittajat ovat optimistisempia. He näkevät Berkshire Hathawayn äskettäisen pankkivarusteiden myynnin ja ostojen kultakaivosyrityksessä nostaen hintaan 50 000 dollaria . Jos Warren Buffett suojelee kuitenkin pankkijärjestelmässä, hän on myöhässä juhliin. Kim Dotcom pääsi sinne kaksi vuotta sitten – ja on muistuttanut seuraajiaan, että hän suositteli heitä ostamaan Bitcoin Trader.

Federal Reserve saattaa kuitenkin olla kiinni

Kuvernööri Lael Brainard on paljastanut, että Fed suorittaa tutkimusta digitaalisesta dollarista . Yksi kumppani tutkimuksessa on MIT, joka kehittää, testaa ja tutkii digitaalista valuuttaa kahden tai kolmen vuoden aikana.

Fed ei ole ainoa, joka herää lohkoketjun valtaan. Yhdysvaltain postilaitos on hakenut patenttia turvalliselle äänestysjärjestelmälle. Järjestelmä suojaa postiketjua postin äänestyksessä . Bulgariassa toimiva startup tarjoaa kriptovaluuttaa matkustajille, joiden lennot viivästyvät vähintään tunnin ajan . Etelä-Koreassa miljoona kuljettajaa on jo vaihtanut fyysisen lisenssin älypuhelinsovelluksen kanssa käytettävään salpaketjuvaikutteiseen versioon . Ohjelma käynnistyi vasta toukokuussa.

Senegal saattaa kuitenkin saada Etelä-Korean näyttämään pieneltä. Senegali-amerikkalainen tähti ja hyväntekijä Akon sanoo, että hänen 6 miljardin dollarin Akonin kaupunki toimii Stellar-pohjaisessa Akoinin salausvaluutassa . Hänen tosielämänsä Wakanda on jo 85 prosenttia valmis, hän sanoo. Ripple on suunnattu vielä isommaksi. Uuden toimitusjohtajan Brad Garlinhousen alaisena yritys yrittää tulla kriptovaluuttamaailman Amazoniksi. Sen tavoitteena on siirtyä rajat ylittävien maksujen ulkopuolelle ja edistää uusien sovellusten luomista Ripple-verkkoon .

Molemmat projektit ovat tulevaisuudessa, mutta ainakin jotkut paljon hypeiltään blockchain-pohjaisista älypuhelimista ja älykelloista ovat jo poissa

Samsungin Galaxy S10 tukee yli 30 kryptovaluuttaa lompakossaan. Yhtiön KlaytnPhone palkitsee käyttäjiä 2 000 Klay-tokenilla. Blockchain -yritys Sirin Labsin Finneyssa on sisäänrakennettu kylmävarasto sekä DApp-ekosysteemi. Kylmävarastointi on myös kellosepän valmistajan Franck Mullerin Encrypto-kellon ominaisuus. Soittimella on myös QR-koodi Bitcoin-maksujen vastaanottamiseen. Ja sosiaalisen median maailmassa Ignite, blockchain-pohjainen mikroblogialusta yrittää tarjota vaihtoehdon valtion sensuroimille sosiaalisen median alustoille .

Lohkoketjun käytön kehitys ei ole kuitenkaan kaikkia superkaupunkeja, älykelloja ja sosiaalista mediaa. Aasia etsii lohkoketjua suojautuakseen verkkorikollisuuksilta pandemian aikana. Näyttää siltä, ​​että he ovat oikealla tiellä. Binance on äskettäin auttanut Ukrainan kyberpoliisia tunnistamaan ja pidättämään rikolliset, jotka osallistuivat 42 miljoonan dollarin ransomware- ja rahanpesutoimintaan .

Ja lopuksi, vaikka salaustekniikka on yleensä täynnä älykkäitä ihmisiä, joilla on suuret aivot, joku maksoi juuri 40 ETH, noin 17 000 dollaria, Pariisin Hiltonin piirtämästä kissan digitaalikuvasta . Rahat käytetään hyväntekeväisyyteen, joten ehkä voimme vain sanoa, että kryptomaailma on täynnä ihmisiä, joilla on iso sydän.